Etkiye tepki!


Beşiktaş Yönetimi, Bursaspor maçına taraftar götüremezse, ilginç bir protesto gerçekleştirecek. Siyah - beyazlılar, protokol yerine açık tribünde maçı izleyecek




Bir yandan Türkiye Kupası'nı düşünen Beşiktaş, diğer yandan ligdeki Bursaspor maçını da gündeminden düşürmüyor. Özellikle yeşil - beyazlıların, lig maçına siyah - beyazlı taraftarı sokmayacağını açıklaması, Kartal'da tepkiye neden oldu.
Sezon başında, birbirlerinin maçlarına taraftar getirmemek üzerine bir centilmenlik anlaşması yapan iki takımın bu kararına, ligin ilk yarısında Bursaspor uydu. Ancak Ankaragücü - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda sarı - lacivertli taraftarların arasında Bursasporlular'ın da olduğunu öğrenen siyah - beyazlıların Başkanı Yıldırım Demirören, "Bursa'ya seyircimizi götüreceğiz" açıklaması yapmıştı.
Kupa maçı için takımla birlikte İzmir'e giden Demirören, uçakta Kenan Öner ve Celal Kolot ile bir durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi.
Beşiktaş Başkanı'nın, "Eğer Bursaspor Yönetimi seyircimizi stada sokmuyorsa o zaman biz de maçı protokol tribününden seyretmeyelim. Bizim seyircimize ayrılan bölüm boş kalacağına gerekirse biz yönetim olarak gidip açık tribünde izleyelim" dediği öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/content/futbol/bjk/index.html

No comments: