24 - 7. Sezon Tanitim Videosu

Merhaba uzun zamandır blog da herhangi bişey yazmamıştım. İşte size beğeniyle takip ettiğim 24 filminin bir haberiyle karşınızdayım... 7. Sezonun tanıtım filmine bir göz atın... Saygılar... www.22dakika.org dan alıntdır...


24'un 7. sezonunun ilk tanitim videosu yayilandi. yapimcilarin, 6. sezon ile ilgili elestirileri dikkate aldiklari ve bambaska bir sezon ile karsimiza cikacaklari hissini veren bu videoyu buradan izleyebilirsiniz.



http://www.dailymotion.com dan videolar alınmıştır...

Online iletişim sayfanızı, kartvizitinizi oluşturun

Ücretsiz web servisi olan Reachby, kullanıcılarına kişisel iletişim sayfalarını, http://isminiz.reachby.com şeklinde sunuyor. Web sitelerinde, forumlarda veya diğer sitelerde email adresinizi vermekten vazgeçip, artık iletişim formu, linkler ve haberler veya linkler gibi diğer detaylı bilgiler bulunan Reachby sitenize yönlendirebilirsiniz. Bu site kurulması çok kolay ve herhangi bir html bilgisi de gerektirmemekte. Atrıca Reachby kodunu herhangi bir websitesine de ekleyebilirsiniz. Eğer bir online kartvizit arıyorsanız Reachby size çok yaratıcı bir çözüm sunacak. Örnek sayfa görünümü ise şu şekildedir.

www.bildirgec.com dan alıntıdır...